Nu söker vi efter ytterligare personal till vår drift- och supportavdelning!

IT-tekniker för drift och support

Algorithmica Research AB har utvecklat sofistikerad analysprogramvara för bank och finans sedan 1994, och är idag Nordens ledande aktörer inom området. Vår verksamhet bedrivs i moderna lokaler vid Sergels torg, Stockholm.

Bland våra produkter återfinns Quantlab – en prisbelönt utvecklingsplattform för finansiell analys, ARMS – för beräkning och hantering av finansiella risker samt History Server – för insamling, bearbetning och lagring av finansiell marknadsinformation.

Bakgrund
Det är möjligt att du aldrig har hört talas om oss men dina sparpengar har! Våra prisbelönta applikationer används idag av hundratals analytiker och handlare hos banker och fondförvaltare i hela Norden. Nu söker vi efter ytterligare personal till vår drift- och supportavdelning! Är du redo att ta stort ansvar i en mindre organisation och hjälpa oss ta hand om vår växande skara kunder? Arbetsuppgifterna avser främst drift och systemsupport av våra serverbaserade system ARMS och History Server, och omfattar allt ifrån daglig systemövervakning och installation av system ute hos kund, till komplex felsökning och användarsupport över telefon.

Vem vi söker
Vi söker först och främst dig som är genuint intresserad av IT och datorer! Om du nyligen är utexaminerad från en eftergymnasial utbildning inom IT, anser dig behärska Windows-plattformen och databasadministration väl, och tycker det är roligt att arbeta i gränslandet mellan utvecklare och användare så vill vi gärna ha med dig i vårt All-Star Team!

Vi tror att du redan är duktig på Windows Server, Microsoft SQL Server och SQL-administration. Tidigare erfarenhet av skriptning, XML, C#, versionshanteringsystem, Microsoft IIS och Citrix är meriterande, men inget krav.

Som person har du en positiv grundinställning, är social och älskar att hjälpa andra människor med deras problem. Du gillar när det är ordning och reda, och strävar ständigt efter att effektivisera och strukturera upp din egen verksamhet.

Företaget
Algorithmica Research leds av ingenjörer med lång erfarenhet av programvaruutveckling och strävar efter att erbjuda de allra bästa förutsättningarna för att utveckla programvara i världsklass. Våra medarbetare slipper garanterat att sitta i kontorslandskap, vänta på långsamma datorer och plågas av rigida arbetsförhållanden. Dessutom utlovas smarta arbetskamrater, en kreativ arbetsmiljö, bra lön, samt pingisbord på kontoret och gymkort på SATS.

För att söka tjänsten skickar du in din ansökan samt ditt CV till rekrytering@algorithmica.se – skriv “Drift och support” i rubriken.

E-post: rekrytering@algorithmica.se

2014-02-10 Career News