Sveriges intressantaste C++-tjänst?

Algorithmica Research AB har utvecklat sofistikerad analysprogramvara för bank och finans sedan 1994, och är idag Nordens ledande aktörer inom området. Vår verksamhet bedrivs i moderna lokaler vid Sergels torg, Stockholm.

Bakgrund
Quantlab – vår prisbelönta programvara för matematisk finansiell analys innehåller redan ett egenutvecklat objektorienterat språk, en högpresterande grafikmotor för att visa 2D- och 3D-grafer, ett stort finansiellt bibliotek med hundratals klasser och funktioner, och pratar en mängd databas- och realtidsprotokoll… men vi är ändå inte nöjda!

Vem vi söker
Vi söker därför efter ytterligare C++-programmerare som vill hjälpa oss att utveckla marknadens ledande programvaror för finansiell matematisk analys! Vi tror att du är utexaminerad från D-linjen eller motsvarande, har mycket goda kunskaper i C++ och äger ett brinnande intresse för mjukvaruutveckling. Tidigare erfarenhet av C# och Win32 är meriterande, liksom erfarenhet av agila metoder och Scrum.

Företaget
Algorithmica Research leds av ingenjörer med lång erfarenhet av programvaruutveckling och strävar efter att erbjuda de allra bästa förutsättningarna för att utveckla programvara i världsklass. Våra medarbetare slipper garanterat att sitta i kontorslandskap, vänta på långsamma datorer och plågas av rigida arbetsförhållanden. Dessutom utlovas smarta arbetskamrater, en kreativ arbetsmiljö, bra lön, samt pingisbord på kontoret och gymkort på SATS.

För att söka tjänsten skickar du in din ansökan samt ditt CV till rekrytering@algorithmica.se – skriv “Quantlab” i rubriken.

E-post: rekrytering@algorithmica.se

2011-02-25 Career News