IT-tekniker för drift och support

Bakgrund
Det är möjligt att du aldrig har hört talas om oss men dina sparpengar har! Våra prisbelönta applikationer används idag av hundratals analytiker och handlare hos banker och fondförvaltare i hela Norden. Nu söker vi efter ytterligare personal till vår drift – och supportavdelning! Är du redo att ta stort ansvar i en mindre organisation och hjälpa oss ta hand om vår växande skara kunder? Arbetsuppgifterna avser främst drift och systemsupport av vårt serverbaserade system History Server och omfattar allt från daglig systemövervakning och installation av system ute hos kund, till komplex felsökning och användarsupport över telefon, chat och epost.

Vem vi söker
Vi söker först och främst dig som är genuint intresserad av IT och datorer! Om du anser dig behärska Windowsplattformen väl och tycker det är rolig att arbeta i gränslandet mellan utvecklare och användare så vill vi gärna ha med dig i vårt All-Star Team!

Vi tror att du gillar problemlösning.
Som person är du driven, har en positiv grundinställning, är social och älskar att hjälpa andra människor med deras problem. Du gillar när det är ordning och reda och strävar ständigt efter att effektivisera och strukturera upp din egen verksamhet.

Tidigare erfarenhet av SQL Server, C# och/eller Microsoft IIS är meriterande, men inget krav.
Om du tidigare jobbat med support / kundrelationer är det ett stort plus!

ANSÖK NU!
Skicka du in din ansökan nu till rekrytering@algorithmica.se – skriv “Drift och support” i rubriken.

För Övriga frågor kring tjänsten vänligen kontakta:
Daniel Carlström
Tel: 08 44 04 421
danielc@algorithmica.se

2017-10-16 Career News