Vi söker duktig C#-utvecklare med sinne för användargränssnitt

Algorithmica Research AB har utvecklat sofistikerad analysprogramvara för bank och finans sedan 1994, och är idag Nordens ledande aktörer inom området. Vår verksamhet bedrivs i moderna lokaler vid Sergels torg, Stockholm.

Bland våra produkter återfinns Quantlab – en prisbelönt utvecklingsplattform för finansiell analys, ARMS – för matematisk beräkning och hantering av finansiella risker samt History Server – för insamling, bearbetning och lagring av finansiell realtidsinformation.

Bakgrund
Det är möjligt att du aldrig har hört talas om oss men dina sparpengar har! Våra prisbelönta applikationer används idag av hundratals analytiker och handlare hos banker och fondförvaltare i hela Norden. Nu söker vi nya utvecklare som vill vara med och skapa nästa generation av våra produkter.

Vem vi söker
Om du är utexaminerad från D-linjen eller motsvarande, och tycker att utveckling av avancerade webb-applikationer i C# låter riktigt spännande så vill vi gärna ha med dig i vårt All-Star Team! Du är sannolikt redan en duktig programmerare, med välutvecklat sinne för användargränssnitt och design. Tidigare erfarenhet av .NET, C# och WPF är ett definitivt plus, men inget absolut krav. Förmodligen har du jobbat några år men är du nyexaminerad är vi intresserade om du har skaffat dig rätt kunskaper på annat håll.

Företaget
Algorithmica Research leds av ingenjörer med lång erfarenhet av programvaruutveckling och strävar efter att erbjuda de allra bästa förutsättningarna för att utveckla programvara i världsklass. Våra medarbetare slipper garanterat att sitta i kontorslandskap, vänta på långsamma datorer och plågas av rigida arbetsförhållanden. Dessutom utlovas smarta arbetskamrater, en kreativ arbetsmiljö, bra lön, samt pingisbord på kontoret och gymkort på SATS.

För att söka tjänsten skickar du in din ansökan samt ditt CV till rekrytering@algorithmica.se – skriv “C#” i rubriken.

E-post: rekrytering@algorithmica.se

2010-01-20 Career News